6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Şube müdürüne fuhuş gözaltısı

İstanbul’da yapılan fuhuş operasyonu ile ilgili Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde 1 ay öncesine kadar Şube Müdürü olarak görev yapan S.E., ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru M.K., gözaltına alındı.

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda mahkemeye gönderilen 8 kişi tutuklanmıştı. Çeteye yönelik teknik takip sonucu telefon dinlemelerine düşen emekli emniyet müdürü S.E.,, dün akşam saatlerinde Antalya’da gözaltına alındı. Uçakla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'e getirilen S.E.'nin Antalya, Yabancılar Şube Müdürü olarak görev yaparken 1 ay önce emekli olduğu öğrenildi. S.E’nin birlikte olmak için çeteden bedava kadın temin ettiğini buna karşılık yabancı uyruklu şebeke elemanlarının işlemlerinin hızlanmasını sağladığı öğrenildi. İstanbul polisi tarafından ifadesi alınan S.E.'nin çeteyle bir işadamı arkadaşı aracılığı ile tanıştığını, tanıdık olmaları yüzünden işlemlerin hızlanmasını sağladığı kesinlikle maddi bir menfaat sağlamadığını söylediği belirtildi.

Öte yandan aynı soruşturmada İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru M.K., da gözaltına alındı. M.K.'un da şebekeyle birlikte çalışan yabancı uyruklu kadınlarla ilgili işlemleri hiç sıra beklemeden yaptığı öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü emekli emniyet müdürü ve polis memurunun ifadelerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye gönderileceklerini söylediler.

 

...
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 16:04:06
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 16:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?