30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sultanbeyli'de sahte ambalaj deposu

Sultanbeyli'de ihbar üzerine bir dükkana baskın düzenleyen polis, ünlü deterjan markalarının sahte ambalajlarının üretildiğini ortaya çıkardı.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelen ihbarlar üzerine Abdurrahman Gazi Mahallesi Petrolyolu Caddesi üzerindeki bir dükkana baskın düzenledi. İçeriye giren polis ekipleri bir çok ünlü deterjan markasının taklit edilerek ambalaj üretimi yapıldığını tespit etti. Bir çok hastalığa neden olabilecek sağlıksız bir çalışma ortamında sahte ambalajların üretildiğini tespit eden polis, olayla ilgisi bulunan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Dükkanda üretim için her ayrıntının düşünüldüğü görülürken, kalıp ve basma makineleri, renkli boyalar ve ambalaj naylonlarına yetkililer tarafından el konuldu. Vatandaşlarsa üzerinde herhangi bir çalışma tabelası bulunmayan dükkanda ne yapıldığını bilmediklerini söyledi. Polise ihbarda bulunan deterjan markasının resmi yetkilileri de kendi markalarının taklit edildiği dükkanda inceleme yaptı. Polis sahte ambalaj üretimi yapan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 14:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?