4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sultangazi'de alevli gece

SULTANGAZİ'DE 2 OTOMOBİL VE 1 EV ALEVLERE TESLİM OLDU

İstanbul Sultangazi'de gecekondu önünde park halindeki hususi bir otomobilin, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildiği ileri sürüldü. Otomobilde çıkan yangın, yan tarafta bulunan bir başka otomobil ile gecekonduya da sıçradı.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, olay gece saat 02.00 sıralarında Zübeyde Hanım Mahallesi 1463 Sokak'ta meydana geldi. Park halindeki bir otomobil, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Araçta çıkan yangın, kısa sürede genişleyerek, hemen arka tarafta park halindeki bi başka otomobil ve tek katlı gecekonduya da sıçradı. Kısa sürede iki araç ve ev alevlere teslim olurken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçlara ve gecekonduya müdahale etti. Yanan araçlardan birinde

LPG tankının bulunması paniğe neden olurken, alevlerin yakıt kısmına ulaşmadan söndürülmesi muhtemel bir facianın önüne geçti. Olayın ardından alarma geçen emniyet güçleri ve terör uzmanları, ateşe verilen araçlar üzerinde inceleme başlattı.

Güvenlik güçleri, terör boyutu olup olmadığı henüz bilinmeyen olay ile ilgili soruşturmayı sürdürürken, ismini açıklamak istemeyen bazı mahalle sakinleri, yaşananları; terör eylemi yapanlar ile eyleme arşı olan kesimler arasındaki bir mahalle baskısının sonucu olduğunu iddia ediyor.

Polis ekipleri, başlatılan soruşturmayı sürdürüyor.

SULTANGAZİ'DE 2 OTOMOBİL VE 1 EV ALEVLERE TESLİM OLDU
SULTANGAZİ'DE 2 OTOMOBİL VE 1 EV ALEVLERE TESLİM OLDU
SULTANGAZİ'DE 2 OTOMOBİL VE 1 EV ALEVLERE TESLİM OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 07:55:02
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 10:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?