30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sultangazi'de zincirleme trafik kazası

Sultangazi'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı şeride geçerek önce bir minibüse, ardından da otomobile çarptı. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybederken, diğer araçlarda bulunan 7 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza saat 14.30 sıralarında Sultangazi, Gazi Mahallesi girişindeki Hekimsuyu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Küçükköy'den Gazi Mahallesi'ne doğru seyreden 34 FM 0501 plakalı aracın sürücüsü Hüsamettin Karaarslan (45) direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen otomobil, 34 M 4902 plakalı minibüsle kafa kafaya çarptıktan sonra, aynı şeritte bulunan 34 TC 5260 plakalı araçla da çarpıştı. Sürücü Hüsamettin Karaarslan olay yerinde hayatını kaybederken, kazada 7 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Görgü tanığı Yunus Emre Akkaya ise "Ölen sürücü hızlı bir şekilde geliyordu. Direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çarpıp, karşı şeride geçtikten sonra minibüsle çarpıştı" dedi. Öte yandan, kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapatıldı. Kazaya ilişkin olarak soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 18:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?