7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sunal doğum gününde unutulmadı

Türk Sineması'nın sevilen oyuncusu Kemal Sunal, 60. doğum gününde unutulmadı.
Kadıköy Belediyesi'nin Eğitim Mahallesi Aile Danışma Merkezi'nde, Kemal Sunal'ın eşi tarafından tefriş edilen Kemal Sunal Oyun ve Eğitim Sınıfı'nın açılışında, Sunal'ın 60. yaşı da pasta kesilerek kutlandı.

11 Kasım 1944 yılında doğan sevilen sanatçı Kemal Sunal için düzenlenen doğum günü partisine, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, eşi Gül, kızı Ezo ve oğlu Ali Sunal ile çocuklar katıldı. Üzerinde mumlar bulunan pastayı "İyi ki doğdun Kemal" şarkısıyla karşılayan çocuklar, mumları, Kemal Sunal'ın ailesi ve Başkan Öztürk ile birlikte söndürdü. Doğum günü kutlamasında duygusal anlar yaşayan Gül Sunal, "Kemal'in doğum günlerini hiç unutmazdık. Hep evde aile arasında çocuklarıyla kutlar, mutlaka pasta keserdik. Bugünde yine çok sevdiği çocuklarıyla mütevazı bir ortamda kutluyoruz. Çok mutluyum. Keşke o da görseydi" dedi.

Sunal'ın kızı Ezo ve oğlu Ali Sunal da babalarının eğitime çok önem verdiğini, Kadıköy Belediyesi'nin desteğiyle çocuklar için açılan oyun ve eğitim sınıfının açılışının doğum gününe denk getirilmesinin de çok anlamlı olduğunu söyledi. Ezo Sunal, "Onu hepimiz çok özledik" diyerek özlemini dile getirdi.

Kadıköy Belediyesi Aile Danışma Merkezi'nde eğitim gören ev kadınlarının çocuklarının yararlanacağı Kemal Sunal Eğitim ve Oyun Sınıfı'nın girişine ise Kemal Sunal'ın gülen bir resmi asıldı.

kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 15:15:48
Güncelleme :11 Kasım 2004 Perşembe 17:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?