30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sünnet öncesi Boğaz keyfi

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen sünnet şöleni bu yılda her yıl olduğu gibi sünnet çocukları için unutulamayacak görüntülere sahne oldu..

Eğlencenin ve coşkunun beraber yaşandığı bu şölende, sünnet ettirilecek 500 çocuk, aileleri ile birlikte boğaz gezisine katıldı.. Özel bir tekne ile gerçekleştirilen boğaz turunda müzik, eğlence ve çocuk gösterileri de yer aldı. Aralarında boğazı hatta denizi ilk defa gören çocukların yaşadığı heyecan görülmeye değerdi..

YENİÇERİ,NASRETTİN HOCA,PADİŞAH,PADİŞAH HANIMI,HACİVAT-KARAGÖZ ÇOCUKLARLA BOĞAZ TURUNDA…

Bayrampaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen boğaz turunda Yeniçeri,Padişah,Padişah Hanımı,Nasrettin Hoca,Karagöz ve Hacivat karakterleri de sünnet çocuklarına eşlik ettiler..Aileleri ile birlikte katıldıkları boğaz turunda müzikle coşarken,değişik gösteriler eşliğinde de doyasıya eğlendiler.Aynı zamanda Nasrettin Hoca,Karagöz ve Hacivat ile şakalaşarak eğlenen çocuklar erkekliğe ilk adımlarını atmadan önce, boğazda unutamayacakları bir gün geçirdiler..

HATIRLANACAK GÜZELLİKTE BİR ÇOCUKLUK YAŞATIYORUZ…

‘’Artık bu şölenin geleneksel hale geldiğini ve bugüne kadar on bine yakın çocuğun sünnet ettirildiğini söyleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge:’’Çocuklarımız,bizim geleceğimiz..Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımı olan sünneti, hep hatırlanacak güzellikte yaşatmaya çalışıyoruz..Hepsi bizler için çok önemli…Gözlerinin içerisine baktığımda kendi çocukluğum aklıma geliyor her defasında…Çocuk olmak çok güzel bir şey..Bizlerde büyükler olarak,çocukluklarını en güzel şekilde yaşamaları için ,elimizden gelen her şeyi yapıyoruz’’ dedi..

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 15:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?