30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Süper Loto kuyruğu uzuyor

Türkiye tarihinin en büyük ikramiyesini dağıtmaya hazırlanan Süper Loto'nun çekilişine saatler kala, bayiler önünde uzun kuyruklar oluştu.

Eminönü'ndeki Nimet Abla Gişesi, büyük ikramiye hayali kuran vatandaşlarla dolup taştı. Çelişine saatler kala Süper Loto oynayan vatandaşlar, büyük ikramiyenin birden fazla kişi arasında bölüşmesi temennisinde bulundu. Süper Loto bayii Mustafa Şekeroğlu, makinaların yoğun talep nedeniyle zorlandığını söyledi.

Şekeroğlu, "Normalde 5 saniyede kopun veren makine artık dakikada kupon veriyor. Yoğun bir talep var. İkramiye 55 milyona ulaşmak üzere. İnşallah bir çok kişiye çıkar, bunlardan biri de ben olurum" dedi.

Şansını deneyenlerden biri olan Bedriye Yakıcı, eşinin isteği doğrultusunda Süper Loto oynadığını söledi. Büyük ikramiyenin kendisine çıkması durumunda ev alacağını belirten Yakıcı, "Çocuklarıma da yardım edeceğim" diye konuştu.

Geçtiğimiz haftaki çekilişte 5 tutturan Kemal Kurtuluş, büyük ikramiyeyi kesinlikle kendisinin kazanacağını öne sürdü. Kurtuluş, "Bana çıkacak. Kimse boşuna beklemesin. 6'yı ben tutturacağım. Çıkarsa Denizli'de tacize uğrayan kıza yardım edeceğim. Hesabına 130 milyar lira yatıracağım. Burs vereceğim. Beni bulsun mutlaka. Hatta şimdi de bana ulaşsın, kendisine yardım edeceğim" ifadelerini kullandı.

Gişe önünde toplanan kalabalık, Kurtuluş'u uzun süre alkışladı. Büyük ikramiyeyi kazanması durumunda 5 trilyonu kendisine ayıracağını, kalan parayla çevresindekilere yardım ederek, kredi borcu olanın borcunu ödeyeceğini söyleyen Mustafa Korkmaz da yoğun alkış aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 17:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?