4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Şüpheli araç, polis kovalamacası

Şişli'de seyir halindeyken bir araca çarpan ve daha sonra kaçmaya başlayan şahıslar ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Uzun süre devam eden kovalamaca Kadıköy'de son buldu.

Kaza yaparak duran araç içindeki 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay saat 03.00 sıralarında Şişli Divan Kavşak'ta meydana geldi. Yunus Balaroğlu'nun kullandığı 34 UF 9964 plakalı araç, Şişli'de başka bir araca çarptı. Ancak Balaroğlu ve yanında bulunan 3 arkadaşı olay yerinde durmayarak kaçmaya başladı. Bu durumu fark eden polis ekipleri, şahısların peşine düştü. Bir süre Avrupa Yakası'nda devam eden kovalamaca, kaçan aracın Boğaz Köprüsü'ne girmesi üzerine Anadolu Yakası'nda devam etti. Aracın peşindeki polis ekiplerine Üsküdar ve Kadıköy
ekipleri de katıldı. D-100 Karoyolu üzerinde devam eden araç, Kadıköy Kızıltoprak'a kadar geldi. Birçok ekip tarafından kovalanan otomobil, Ahmet Mithat Efendi Caddesi üzerinde kaza yaptı ve bir manavın önündeki sandıklara çarparak, durabildi.
Peşinde olan ekipler hemen araç içindeki Yunus Balaroğlu ile arkadaşları Özkan Uçan, Emrah Gökcan ve Yasin Karagöz'ü gözaltına aldı. Polis otosuna bindirilen şahısların araçlarında yapılan incelemede çok sayıda bira şişesi bulundu. Olay yerine gelen trafik ekipleri tarafından alkol ölçümü yapılan Balaroğlu'nun 300 promil alkollü olduğu, ancak şoför Balaroğlu'nun aracı kendisinin kullandığını kabul etmediği öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 08:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?