30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sur Yapı Adapark'ı satışa çıkardı

Sur Yapı, İstanbul'un yeni çekim merkezi Sancaktepe'de 'AdaPark' isimli yepyeni bir projeye imza atıyor.

Sur Yapı'nın bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük proje yatırımlarından biri olan AdaPark ile İstanbullular ayrıcalıklı bir projeyle tanışıyor  İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın İstanbul'un gelişen bölgesi Sancaktepe'de başlayacak olan yeni projesi AdaPark'ın basın toplantısı, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Elmas ve Aydın Örme Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aydın'ın katılımıyla 30 Eylül Çarşamba günü Ritz Carlton Otel'inde gerçekleşti.

Sur Yapı'nın İstanbul'un gelişen bölgesi Sancaktepe'de toplam 51 bin metrekare net arsa alanı üzerine inşa edeceği 1012 konutluk AdaPark projesi ile ilgili bilgilerin aktarıldığı basın toplantısında Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Adapark'ın Sur Yapı'nın en büyük projelerinden biri olacağını belirtti.

Mahalle İstanbul, Dora Park, Greenium, Villa Sera, Selvice Evleri gibi konut projelerinin yanı sıra ofis projeleriyle yakaladıkları başarıların sektörde doğru çalışmalar yaptıklarını kanıtladığını söyleyen Altan Elmas, "Başarılarımızdan aldığımız güçle her gün daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Sancaktepe'de inşa edilecek olan AdaPark'ın arazi sahibi olan Aydın Örme ile yaptığımız bu işbirliğinin çok güzel sonuçlar yaratacağına inanıyoruz, Aydın Örme Grubu'nun fabrikalarının bulunduğu araziyi kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut alanı olarak değerlendirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

"SUR YAPI'DAN 200 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE BİR YATIRIM"
1992 yılından bugüne inşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza atmış olan Sur Yapı'nın en büyük projelerinden biri olacak olan AdaPark'ın yatırım değerinin 200 milyon dolar olduğu belirtildi.  Sancaktepe'de Aydın Örme Grubu'na ait değerli arazide inşa edilecek olan AdaPark projesinde dairelerin fiyatları ise 134.000 TL- 534.000 TL aralığında olacak.

AdaPark'tan ev sahibi olmak isteyenler için farklı ödeme seçeneklerinin sunulacağı projenin satışlarının ise kısa sürede tamamlanması bekleniyor.
Projenin başlaması ile birlikte sunulan ilk kampanya ile geçerli olan şartlar ise; Müşteriler yüzde 1'ni peşin olarak verebilecek, yüzde 30'unu 12-24 ve 36. aylarda olmak üzere 3 yılda ödeyebilecek. Kalan yüzde 70'ni ise banka kredisi ile ödeme şansına sahip olacak. Banka kredisi ise özel proje anlaşması dahilinde 120 aya kadar kullanılabilecek. Faiz oranlar ise 60 ay için yüzde 0.73, 120 ay içinse yüzde 0.94 olacak.

"ADAPARK AYRICALIKLI BİR YAŞAM SUNUYOR"
AdaPark'ta yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje sosyal imkânları ile de dikkat çekiyor. Yüzde 75'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, oyun alanları, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay ve bayan sauna, genel alanlarda engellilere rampa ve tuvaletler, yüzme havuzları, medya salonu gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunacak.

Normal çocuk parklarından farklı olarak oyun alanları özel tırmanma duvarları, boyama duvarları gibi özellikleriyle yaş gruplarına göre değişecek. 3 adet açık yüzme ve iki adet çocuk havuzuna sahip olacak projede yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu olarak kullanılabilen özel bir havuz daha bulunacak. 960 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru olan AdaPark'ta ev sahipleri bisikletleri için de park alanlarına sahip olacak. Ayrıca projenin içerisinde yer alan yeşil adalarda yürüme yolları bulunacak.  Üstelik ev sahipleri sosyal tesisteki tüm bu olanaklardan ekstra hiçbir ücret ödemeden faydalanacak.

"MEYVENİZİ DALINDAN KOPARIN"
İstanbulluları özledikleri geniş yeşil alana sahip bir proje ile buluşturacak olan AdaPark'ın içinde yer alacak olan özel meyve bahçeleri ile taze meyvenizi dalından kopararak yiyebileceksiniz. AdaPark, balıklı gölü ve meyve bahçeleriyle şehir hayatı içinde doğaya yaklaşmayı sağlayacak. Nar, elma, kiraz, limon, kayısı gibi ağaçlarla süslü meyve bahçeleri unutulan değerleri yeni nesillerle tanıştıracak.
Metroya yürüme mesafesinde yer alan AdaPark ile ulaşım da oldukça kolay olacak.  Engelli kişilerin rahatlığı için de tüm detayların düşünüldüğü projede blokların giriş çıkışlarında rampalar, sosyal tesislerde engeli wc'leri, sosyal tesis girişlerinde rampa yer alıyor.

"YENİ VE AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN ADRESİ: ADAPARK"
Yeşillikler içinde huzurlu bir yaşam alanı sağlayacak olan AdaPark şehir içinde ama şehrin karmaşasından uzak konforlu bir yaşam seçeneği sunuyor.
Depreme dayanıklı, sağlam zemin üzerine inşa edilecek olan proje, her kesimden tüketiciler için farklı ve uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. AdaPark'tan ev sahibi olmak isteyenlere farklı ve uygun ödeme seçenekleri sunan Sur Yapı herkesi AdaPark ile tanışmaya davet ediyor. 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 18:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?