20
Nisan
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Tacizi canıyla ödedi!

Eyüp’te, 3 çocuk annesi bir kadın kendisini taciz ettiği iddia edilen komşusunu ormanlık alandaki kulübede silahla vurarak öldürdü.

Olay, 1 Şubat 2013 tarihinde Eyüp Göktürk’te Mithat Paşa Mahallesi'ndeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Gülizar G. (35), kendisini bir süredir taciz ettiği iddia edilen kamyon şoförü Abdülrezzak Ç.’yi (34) babadan kalma silahıyla vurarak öldürdü.

Ailesinin kayıp ilanı verdiği Abdülrezzak Ç.’nin cesedini olaydan 3 gün sonra ormanlık alanda piknik yapmaya giden kişiler fark ederek polise haber verdi. Olayı soruşturan polis, Abdülrezzak Ç.’nin telefon kayıtları ve çalıştığı işyerinin güvenlik kameralarını inceledikten sonra, cinayet gününde en son görüştüğü katil zanlısı Gülizar G.’ye ulaştı.

Eşi İsa G. ile birlikte gözaltına alınan Gülizar G. emniyetteki sorgusunda Abdülrezzak Ç.’yi öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı ifadesinde; “Bir süre önce komşumuz olan Abdülrezzak Ç. mahallemizden taşındıktan sonra telefonla arayarak beni rahatsız etmeye başladı. Bütün ısrarlarıma rağmen peşimi bırakmayınca kendisini ormanlık alandaki kulübeye çağırdım. Orada yanımda götürdüğüm babamdan kalma silah ile kendisine 6-7 el ateş ederek öldürdüm’’ dedi.

Gülizar G. ile birlikte gözaltına alınan eşi İsa G., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2013 Cuma 17:56:14
Güncelleme :29 Mart 2013 Cuma 17:56:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?