30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Takımlarını tribünden destekleyecekler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 3-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İSÖM’lü 300 özürlü çocuğu İstanbul’da oynanacak üç büyüklerin maçlarında misafir edecek.

Bu hafta oynanacak Beşiktaş- Kayseri ve Fenerbahçe - Eskişehirspor maçlarının yanı sıra gelecek hafta Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe derbisine de götürülecek olan 300 özürlü çocuk, açacakları pankartlarla polis ağabeylerine de destek verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) tarafından evlerinden alınacak olan 300 özürlü çocuk Beşiktaş- Kayserispor, Fenerbahçe – Eskişehirspor ve Galatasaray – Fenerbahçe maçlarını İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün misafiri olarak izleyecek.

30 İSÖM ARACI HİZMET VERECEK

3-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde 300 özürlü çocuk 30 İSÖM aracıyla evlerinden alınıp maçların oynanacağı İnönü, Şükrü Saraçoğlu ve Ali Sami Yen Statlarına götürülecek. Bütün heyecanlarıyla tribündeki yerlerini alacak olan özürlü çocuklar, hazırlamış oldukları dövizlerle polis ağabeylerine destek verecek.

“Polis Teşkilatının 164. yılı kutlu olsun”, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Sizinle Gurur Duyuyoruz” “Her iki takımımıza başarılar dileriz” dövizi açacak olan özürlü çocuklar, süper ligde yer alan 18 takımın formasını giyerek tribünlere fair play mesajı da verecek.

ÖZÜRLÜLER DERBİDE DE ALİ SAMİ YEN STADINDA OLACAK

Özürlülerin sosyal yaşamın içerisinde daha fazla yer alabilmeleri için çalışmalarını sürdüren İSÖM, önümüzdeki hafta Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak dev derbiye de özürlü 300 çocuğu götürecek.

TARİH: 04.04.2009-CUMARTESİ

SAAT: 20.00

YER: BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADI

TARİH: 05.04.2009

SAAT: 19.00

YER: ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU (KADIKÖY)
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 11:01:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?