8
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Takla atan araç metrobüs yoluna girdi

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önündeki araca çarptıktan sonra takla atarak metrobüs yoluna girdi.
E-5 karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Şişli, E-5 Karayolu'ndan Topkapı istikametine seyir halinde bulunan Cemil Çakır'ın kullandığı 34 NL 019 plakalı otomobil, Mecidiyeköy mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine aynı istikamette seyir halinde bulunan Ömer Örnek idaresindeki 34 MUM 13 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 34 NL 019 plakalı otomobil, metrobüs bariyerlerini de aşarak metrobüs yoluna uçtu.

Kazada, Marmara Üniversitesi öğrencisi Cennet Sarı (17) aracın içerisinden metrobüs yoluna düşerken, otomobilde sıkışan sürücü Çakır itfaiye ekiplerince çıkartıldı. Kazada aynı otomobilde bulunan ve hemşire olduğu öğrenilen Yasemin Tuna ve Egemen Çelik'de yaralandı. Kazada yaralanan Cennet Sarı ile Egemen Çelik Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yasemin Tuna ve Cemil Çakır Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan, Cennet Sarı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, sürücü Çakır ile aynı otomobilde bulunan Tuna ve Çelik'in sağlık durumunlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Diğer otomobilin sürücüsü olduğu öğrenilen Ömer Örnek ile yanındaki İbrahim Kabasakal ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı

Kaza sebebiyle metrobüs seferleri yaklaşık yarım saat dururken, kaza yapan otomobilin kaldırılmasının ardından metrobüs seferleri normale döndü.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2012 Pazar 12:01:12
Güncelleme :6 Mayıs 2012 Pazar 12:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
batuhan doğmuş IP: 78.172.193.xxx Tarih : 6.05.2012 17:41:42

kazadan sonra hastaneye kadırılan cemil ÇAKIL da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı