1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Taksicilerin kavgası kanlı bitti

Beyoğlu'nda taksiciler arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Beyoğlu Sütlüce durağında saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Köseoğlu (50), kardeşi Mutat Köseoğlu'yla (47) sabah saatlerinde taksi durağına geldiklerinde durak işletmecisi üvey kardeşler Mehmet M. (41) ve kardeşi Yılmaz M. (49) ile başka taksicilerin taksi durağına alındığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından bıçaklarını çeken Mehmet M. ve Yılmaz M., 5 çocuk babası Mehmet Köseoğlu ve 6 çocuk babası Mutat Köseoğlu'nu yaraladı. Olayın ardından taksi durağına gelen şahısların arkadaşları Adem Bilici, olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet ile birlikte ağır yaralı olan Mutat Köseoğlu'nu hastaneye götürdü. Özel Okmeydanı Hastanesi'ne kaldırılan Mutat Köseoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İhbar üzerine bölgeye gelen emniyet güçleri, taksi durağında ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Ekipler, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili konuşan Adem Bilici, "Durak işletmecisi kardeşler, başka duraklardan taksici getirmeye çalışıyordu. Bu nedenle 1-2 aydır bu tartışma devam ediyordu. Bu sabah da durağa geldiğimde, yerde kardeşleri kanlar içinde gördüm. Araca aldım ve hastaneye götürdüm" dedi.

Öte yandan, acı haberi alan Köseoğlu'nun yakınları olduğu iddia edilen bir grup, öğle saatlerinde sözkonusu taksi durağını bastı. Durağın camlarını kıran öfkeli kalabalık, içerde bulunan malzemeleri de dışarı fırlattı.

Cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2007 Cumartesi 16:20:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?