2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Takside tecavüz zanlısı yakalandı

Fatih'te, aracına müşteri olarak binen bir kadını ormanlık alana götürerek çağırdığı kişilerle birlikte tecavüz ettiği ve cep telefonuyla bir miktar parasını aldığı öne sürülen taksici ile 5 arkadaşı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Polis Merkezi'ne başvuran M.K. (50), aracına müşteri olarak bindiği taksici tarafından Maslak'taki Fatih Ormanları'na götürüldüğünü, burada taksici ve çağırdığı 5 arkadaşının tecavüzüne uğradığını, ayrıca cep telefonu ile bir miktar parasının alındığını bildirdi.

M.K, taksicinin olay yerinde düşen tanıtım kartını da polislere teslim etti.Bunun üzerine çalışma başlatan polis, taksici O.T. ile arkadaşları olan Ç.Ş, M.D, T.B, M.Ş. ve B.K'yı gözaltına aldı.Bu kişilerin üzerlerinde yapılan aramada, M.K'dan gasp edilen cep telefonu çıktı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları yapılan bu kişilerin, M.K. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiklerini öne sürerek, tecavüz iddiasını reddettikleri belirtildi.Polisteki işlemleri tamamlanan 6 kişi, daha sonra Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.
aa
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 20:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?