7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Taksim Metrosu'nda şok!

Taksim Metrosu'nda raylara düşen genç bir kadın trenin altında kalarak hayatının kaybetti. Olayın ardından Taksim-Osmanbey arasındaki tren seferleri durduruldu.

Taksim Metrosu'nda raylara düşen genç bir kadın, trenin altında kaldı. Kadının intihar etmiş olabileceği de iddia edilirken; ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Raylar ile tren arasına sıkışan kadını kurtarma çalışmaları devam ederken, Taksim-Osmanbey arasındaki tren seferleri de durduruldu.

İBB'den AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim Metrosu'nda meydana gelen kazayla ilgili açıklama yaptı.
İBB'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Taksim Hacıosman metrosu Taksim istasyonunda bir vatandaşın raylara atlaması sonucu kaza meydana geldi. Adı henüz belirlenemeyen 40-45 yaşlarında bir bayan hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle seferler aksamalı olarak yapılıyor.

Taksim istasyonu geçici olarak seferlere kapatıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre bayanın intihar ettiği belirtiliyor. Seferler Osmanbey Hacıosman hattında normal devam ediyor.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve Cumhuriyet Savcısı’nın talimatından sonra seferler normale dönecek.
Kamuoyuna duyurulur. 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2012 Pazartesi 20:02:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?