30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Taksim'de intihar şov

İşsiz olduğu için bunalıma giren ve Taksim Meydanı'nda bulunan MOBESE kamerasının direğine çıkarak intihar etmek isteyen genç polise zor anlar yaşattı. Yaklaşık 4 saat süren ikna çabalarının ardından intihar girişiminden vazgeçen genç, kendi isteği ile aşağı indi.

Alınan bilgiye göre Celal B. isimli bir genç sabah saat 09.00 sıralarında Taksim Meydanı'na gelerek, MOBESE kamerasının bulunduğu direğe çıktı. Genci gören vatandaşlar ve polis ekipleri, ikna etmek için çabaladı. Polis ve belediye görevlileri, genci ikna edebilmek için uzun süre uğraştı. Bazı polis memurları itfaiye aracının merdiveni ile gencin bulunduğu direğe yaklaşarak, konuşmaya çalıştı. Polis, bir türlü ikna edilemeyen şahsı indirebilmek için iki itfaiye aracının merdivenini direğe uzattı.

Bunun üzerine intihar girişiminden vazgeçen genç, aşağı inmek istediğini söyledi. Direkten indirilen genç, ifadesinin alınması için polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Celal B.'nin işsiz olduğu için bunalıma girdiği ve bu nedenle böyle bir girişimde bulunduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 16:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?