3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Taksim'de liseli kızların düellosu

Taksim’de Sağlık Meslek Lisesi kız öğrencileri arasında çıkan kavgada, 17 yaşındaki P.S.K., maket bıçağı ile iki arkadaşını yaraladı.

Sağlık kontrolü için, anestezi stajı yaptığı hastaneye getirilen P.S.K., "Abi namus meselesi. İftira ettiler" diye isyan etti. Haftanın üç günü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anestezi stajı yapan Şişli Sağlık Meslek Lisesi’nin kız öğrencileri arasında, 10 gündür internetten sürdüğü belirtilen hakaret dolu yazışmalar, dün bardağı taşırdı. İddiaya göre, hakkında "Her rastladığı ile yatıyor. O..." yazılar yazılan P.S.K., dün kavgadan kısa bir süre önce ablası Z.K’yı (21) telefonla arayıp, "Stajda beni dövdüler. Yardım et" dedi. Z.K, hastane kapısına gitti.

Tam bu sırada, Taksim Meydanı’na doğru yürüyen kızlar arasında kavga çıktı. P.S.K, maket bıçağıyla sınıf arkadaşı A.Ö’yü sol bacağından yaraladı. Kavgaya polisler müdahale etti. Bir taksi ile staj yaptığı hastaneye kaldırılan A.Ö. hemen ameliyata alındı. Kavgayı ayırmak isterken sağ kolundan hafif yaralanan kız arkadaşı M.Ç. de tedavi altına alındı. Kavgada kullanılan bıçak bulundu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 05:03:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?