4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Taksim'de şüpheli çanta paniği!

Taksim'de iki aracın arasına bırakılan bir çanta, paniğe neden oldu. Bomba uzmanının müdahale ettiği çantanın dizüstü bilgisayar çantası olduğu ve içinde çeşitli evrakların bulunduğu anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Taksim Gezi Parkı'nın Mete Caddesi tarafında park edilen iki aracın arasında şüpheli bir çanta bulunması üzerine emniyet ekipleri alarma geçti. Pazar tatili olması nedeniyle vatandaşların yoğun olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, çevreyi emniyet şeridiyle kapatan polis, vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.

Bomba uzmanı kısa sürede olay yerine gelirken, Mete Caddesi de çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları özel kıyafetlerini giyerek çantaya müdahale etti. Vatandaşların meraklı gözlerle izlediği olayda, uzman ekiplerin çanta üzerinde yaptıkları araştırma sonucu çantanın dizüstü bilgisayar çantası olduğu ve içinde çeşitli evrakların yer aldığı anlaşıldı.

Bomba imha ekibinin aracında tekrar incelenen çanta, polis ekiplerine teslim edildi. Çantanın güvenli olduğunun anlaşılmasıyla vatandaşlar rahat bir nefes alırken, kapatılan yolun açılmasıyla trafik de tekrar normal seyrine döndü.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 19:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?