4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Taksim'de unutulan çantalar korkuttu

Taksim'de iki ayrı noktada unutulan çantalar paniğe neden oldu. Fünyeyle patlatılan çantaların birinden biberon çıkarken, diğer çantanın içinde bir televizyon kanalına ait mikrofon ve kamera malzemeleri olduğu anlaşıldı. 

İstanbul'da yaşanan patlamaların ardından güvenliği üst düzeye çıkaran polis ekipleri, Taksim Cumhuriyet Caddesi McDonalds önündeki siyah çanta nedeniyle alarma geçti. Polis bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, çağırılan uzman ekipler çantaya fünye yerleştirdi. Fünyenin patlatılması sonucu çantanın içinde bir televizyon kanalına ait mikrofon ve kamera malzemeleri olduğu anlaşıldı. Fünye patlatıldığı sırada çok sayıda güvercinin uçuşması ilginç bir görüntü oluşturdu. 

İkinci şüpheli çanta paniği İstiklal Caddesi Zambak Sokak girişinde yaşandı. Sokak girişindeki pembe çantayı fark eden polis ekipleri gerekli önlemleri alırken, İstiklal Caddesi'ndeki tramvay durduruldu ve yayaların da geçişi engellendi. Kısa sürede olay yerine gelen uzman ekipler çantaya fünye yerleştirdi. Fünyeyle patlatılan çantanın içinden biberon çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 16:36:40
Güncelleme :8 Ağustos 2008 Cuma 16:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?