3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Taksim'in göbeğinde ambulans rezaleti

İstiklal Caddesi'nde bulunan Taksim Palas'ta pencerenin çerçevesini değiştirmek için çalışan işçinin kafasına, balkon altından kırılan taşlar düştü. Yaralı işçiye bölgeden tesadüfen geçmekte olan bir hemşire ilk müdahaleyi yaparken, sağlık görevlileri yaralı işçinin hastaneye kaldırılmasının ardından olay yerine geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, Kenan Ceylan, İstiklal Caddesi'nde bulunan Taksim Palas'ta pencere çerçevesini değiştirmek için sabah saatlerinde otele geldi. Ceylan çalışmaya başladıktan bir süre sonra kafasına, balkon altından kırılan taşlar düştü. Ne olduğunu anlayamayan Ceylan, kanlar içinde yere yığıldı. Ağır yaralanan Ceylan'a tesadüfen yoldan geçen bir hemşire ilk müdahaleyi yaptı. Hemşirenin müdahale yaptığı sırada çevrede bulunan vatandaşlar ise, yaralı işçi için ambulans çağırdı. Ancak defalarca aranmasına rağmen, ambulans olay yerine gelmedi. Fransız Konsolosluğu önünde meydana gelen olayda, yaralı işçi hemşireyle birlikte zabıta aracına bindirilerek Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılırken, vatandaşlar ise ambulansın gelmemesine tepki gösterdi.
 
Vatandaşlar haber verilmesine rağmen yaklaşık 25 dakika sonra gelen sağlık görevlilerine yaralı işçinin hastaneye kaldırıldığını söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 12:33:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?