30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Talihsiz Ece yoğun bakımda

Beyoğlu'ndaki Fitaş Sineması'nın 5. katındaki pencerenin kafasına düşmesi sonucu ağır yaralanan üniversite öğrencisi Ece Turhan'ın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği'nde okuyan Ece Turhan, arkadaşlarıyla buluşmak üzere gittiği Beyoğlu'nda, kafasına düşen cam nedeniyle ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Geçirdiği 2 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alan Ece'nin, 24 saat boyunca uyutulacağı, sağlık durumunun bu 24 saatin ardından kesinlik kazanacağı öğrenildi.

Turhan Ailesi, kızlarının tedavi altında tutulduğu Taksim İlkyardım Hastanesi'nde bekleyişini sürdürürken, baba İhsan Turhan, "Kızım arkadaşlarıyla buluşmak için bir gün önce benden izin istedi. İzin verdim. Arkadaşlarıyla buluşmak için oradaymış ve başına cam düşmüş. Ameliyat oldu. 24 saat uyutulacak. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum" dedi.

Arkadaşları da, Ece'nin sağlık durumu hakkında bilgi almak üzere hastaneye geldi. Olay sırasında Ece'nin yanında bulunan arkadaşı Kübra, "Yemek yiyecektik. Bir anda cam düştü. Çok korktuk" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 16:26:03
Güncelleme :23 Ocak 2009 Cuma 16:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek serenli IP: 88.249.10.xxx Tarih : 30.01.2009 13:24:25

Sevgili ablacıgım ece haberlerde seni görünce çok üzüldüm sana ailecek tüm kalbimizle dua ediyoruz. İnşallah biran önce iyileşip okulunu bitirırsın. Sevgilerle Kastamonu'dan MELEK