7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Tartışmada kan döküldü

BAHÇELİEVLER’DE sahte para verme sebebiyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Olay Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde bulunan Serhat Çayevi’nde 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre çayevinin sahibi Aziz Peker ile geçtiğimiz günlerde saldırgan ya da saldırganlar arasında sahte para verme sebebiyle tartışma çıktı.

Tartışma araya giren esnaflarca büyümeden önlendi. Tartışmadan 3 gün sonra Aziz Peker ile kavga eden saldırgan, 3 arkadaşını daha yanına alarak çayevine geldi. Araçtan inen 4 kişi çayevine kurşun yağdırdı. Olayda 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırganlar geldikleri araçla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis çayevinin önünde 2 silah ve çok sayıda boş kovan buldu.

2 ÖLÜ, 5 YARALI

Yaralılar hemen özel araçlarla çevredeki vatandaşlar tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Levent Peker (14) ve Sefa Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Peker yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar Aziz Peker, Rıdvan Peker, İhsan Peker, Ramazan Karataş ve Ali Ünlü’nün tedavileri devam ediyor.

POLİS DELİL TOPLADI

Caddeyi trafiğe kapatan olay yeri ve inceleme ekipleri Serhat Çayevi ve çevresinde bulunan delilleri topladı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini tamamlamasının ardından su tankeri çağırılarak, Serhat çayevi’nin önü belediye ekipleri tarafından yıkandı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

SAHTE 100 TL’DEN BAŞLAMIŞ

Bir otomobil ile çayevine gelen kişilerin çayevinde Aziz Peker’le kavga ettiklerini söyleyen bir görgü tanığı,"Bir otomobil ile gelen silahlı şahıslar ateş ettiler. Olay sonrası yaya ve otomobil ile kaçtılar. Kavga sahte 100 TL’den meydana gelmiş"dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2012 Cuma 09:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?