1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Tartıştığı annesini silahla vurup öldürdü

Üsküdar'da lise öğrencisi genç, evde bulunan ruhsatsız tabanca ile tartıştığı annesini öldürdü. Duyulan silah sesi üzerine eve gelen komşular zanlıyı polise teslim etti. Öldürülen kadının Malatyasporlu Yunus Ceylan'ın ablası olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Güzeltepe Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Bayır Sokak Numara 22'de meydana geldi. İddialara göre, bir süre önce çalıştığı otelden ayrılan 40 yaşındaki Meral Kösedağ, alışveriş yaptıktan sonra eve döndü. Anne Kösedağ'ın eve gelmesinin ardından evin küçük oğlu olan Çengelköy Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki K.K. da eve geldi. K.K., sebebi belli olmayan bir şekilde annesi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile K.K evde bulunan ve babasına ait olduğu iddia edilen ruhsatsız bir tabanca ile annesine 2 el ateş etti. Anne Meral Kösedağ kanlar içinde yere yığıldı.

Bunun üzerine silah sesini duyan komşular hemen eve doğru koştu. Kapıyı açamayınca camdan içeri giren vatandaşlar, yerde kanlar içinde yatan anne Meral Kösedağ ile karşılaştı. Panik içinde sağa sola koşan komşular önce olayı polise haber verdi. Olay yerinde bekleyen ve annesini öldürdüğü iddia edilen 15 yaşındaki K.K ise komşular tarafından polise teslim edildi.

Aldıkları haber üzerine olay yerine gelen mahalleli sakinleri ile Kösedağ'ın yakınları K.K.'nin çok sakin biri olduğunu, böyle bir olayı kesinlikle kendisinden beklemediklerini söyledi. Polis ekiplerinin ve nöbetçi savcının yaptığı incelemeler sonrasında annenin cesedi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Annenin cesedinin götürüldüğü sırada yakınları sinir krizleri geçirdi.

Yeni sezonda Malatyaspor'da top koşturacak olan Yunus Ceylan ise ablasının, yeğeni tarafından öldürüldüğü haberini alınca hemen olay yerine geldi. Oldukça üzüntülü olduğu gözlenen Ceylan, ablasını görmek istedi ancak buna polis ekipleri izin vermedi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 11:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?