30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Taşındıkları gün zehirlendiler

Bayrampaşa'da doğalgazlı şofbenden sızan gaz nedeniyle anne ve kız zehirlendi. Gaz sızıntısı nedeniyle zehirlendikleri öğrenilen anne ve kızın hayatlarını üst katlarında oturan anneanne kurtardı.

Anne Canan Gün (49) ve kızı Seren Gün (18) dün akşam saatlerinde doğalgaz şofbeninden sızan gaz nedeniyle baygınlık geçirdi. Aynı apartmanda oturan anneanne Sevda Topçu, defalarca kapıyı çalmasına rağmen içerden bir ses gelmeyince çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı.

Çilingirin kapıyı açmasının ardından evin içinde baygın halde bulunan kızı ve torunuyla karşılaşan Topçu, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri baygın halde yatan anne ve kızı ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Aynı binada oturan Hanife Kul isimli vatandaş, olayın doğalgazlı şofbenden sızan gaz nedeniyle olduğunu iddia etti. Olayın gerçekleştiği binanın alt katında market işleten Halil İbrahim Okçu, Gün ailesinin dün apartmana taşındıklarını ve aynı gece ambulansla apar topar hastaneye kaldırıldıklarını ifade etti.

Anne ve kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 09:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?