7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Tatlı’nın katil zanlısı yakalandı

Türkücü İbrahim Tatlıses’in akrabası olan İbrahim Tatlı’yı öldürdüğü gerekçesiyle Kadre Dağ adlı kişi yakalandı.

Dağ’ın ilk ifadesinde, olay günü işyerine giderken karşılaştığı Tatlı’nın “Kardeşini vurdum seni de öldüreceğim” demesi üzerine korkarak ateş açtığını, daha sonra da kaçtığını iddia ettiği öğrenildi

Olayla ilgili çalışmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Tatlı’nın 2002 yılında öldürdüğü Sedat Dağ’ın aile üyelerini takibe aldı.

Bu çalışma sırasında Tatlı’nın katili olduğu belirlenen Sedat Dağ’ın ağabeyi Kadri Dağ (40), Eyüp’te yakalandı.


Seyyar balıkçılık yaptığı belirtilen Kadri Dağ’ın ilk ifadesinde, kardeşini alacak meselesi nedeniyle öldüren İbrahim Tatlı’nın cezaevinden kendilerini tehdit ettiğini, olay günü işyerine giderken karşılaştığı Tatlı’nın “Kardeşini vurdum seni de öldüreceğim” demesi üzerine korkarak ateş açtığını, daha sonra da kaçtığını iddia ettiği öğrenildi.

Dağ’ın, “uyuşturucu kullanmak ve satmak” suçundan poliste kaydı olduğu ve bu nedenle 1 yıl 1 ay da hapiste yattığı bildirildi.

Cinayetten dolayı 8 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldığı için kaldığı Kırşehir Cezaevi’nden izinli olarak İstanbul’a gelen İbrahim Tatlı (35), 20 Aralık 2004 tarihinde Yenikapı’daki tren geçidinin altında uğradığı silahlı saldırıda başına isabet eden 3 kurşunla öldürülmüştü

aa
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 14:10:16
Güncelleme :23 Aralık 2004 Perşembe 14:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?