30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

TBMM'den Yeşilay'a destek ziyareti

TBMM'DEN YEŞİLAY'A DESTEK ZİYARETİ

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Uyuşturucu Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Yeşilay'ın İstanbul'daki Genel Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Prof. Erdöl, "Köklü bir kurum" olarak ifade ettiği Yeşilay hakkında "aktif olarak hizmetlerini genişletmesini ve ölçülebilir hale getirmesini istiyoruz. Bu konuda kamu yararına bir kurum olduğu için destek olmak istiyoruz" dedi.

Prof. Ünüvar ise sivil toplum örgütlerinin toplumu doğru bilgilendirmeye, kanaat önderleri oluşturmaya, devletin sağlıklı bir şekilde hizmet etmesine destek olan kurumlar olması bakımından önemli olduğunu belirterek "Yeşilay'dan önemli hizmetler bekliyoruz" dedi.

Yeşilay Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Arvas da yaptıkları çalışmaları rapor olarak ilgililere gönderdiklerini belirterek "Devletimizin bize olan ilgisinin biraz daha artmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Toplantıya, Prof.Dr. Necdet Ünüvar (TBMM Uyuşturucu Komisyonu Başkanı), Prof.Dr. Cevdet Erdöl (TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Başkanı), Prof.Dr. İbrahim Balcıoğlu (Yeşilay Genel Başkan Yardımcısı), Mehmet Sırrı Arvas (Yeşilay Genel Sekreteri), Prof. Dr. Nevzat Tarhan (Yeşilay Eğitim Uzmanı), Prof. Dr. Cahit Babuna (Yeşilay Eğitim Uzmanı), Dr. Levent Saraç (Yeşilay Yön.Kur. Üyesi), Doç.Dr. Metin Donma (Yeşilay Eğitim Uzmanı), Doç. Dr. Vehbi Altunçul (Yeşilay Eğitim Uzmanı), Ecz. Tuba Erdebir

(Halk Sağlığı Uzmanı- Yeşilay Proje Koordinatörü), Sinan Kızılay (Yeşilay Gönüllüsü-Eski Bağımlı) gibi isimler katıldı.

TBMM'DEN YEŞİLAY'A DESTEK ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 12:27:01
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 14:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?