30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Tecavüz iddiası kanlı bitti

Kağıtane'de 19 yaşındaki Yakup Çibuk, arkadaşı Filiz K. ile tartışan 23 yaşındaki Arzu Güner, kardeşi Muhammet Güner ve babası Recep Güner'e kurşun yağdırdı. Yaralanan Arzu Güner hastanede hayatını kaybederken, diğer yaralılar tedavi altına alındı. Olay ilgili polis Filiz K. ve Yakup Çibuk'u gözaltına aldı.

Örnektepe Mahallesi Gamze Sokak'ta önceki akşam evini taşıyan Arzu Güner ile Filiz K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Arzu Güner'in kardeşi ve babası da tartışmaya katıldı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Filiz K.'nın evinde kalan Yakup Çibuk silahını çekerek ateş etmeye başladı. Saldırganın tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan Güner ailesi kanlar içerisinde yere yığıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yüzünden isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralanan Arzu Güner tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı. Sırtından vurulan Muhammet Güner ve baba Recep Güner'in ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Polis yaptığı araştırma sonucunda cinayet zanlısı Yakup Çibuk ile kavgaya karışan Filiz K.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadının verdiği ifadede, komşusu Arzu Güner'le arkadaş olduğunu ve kavgalarının nedenin bir süre önce Umut Akyol'un tecavüzüne uğraması olduğunu belirtti. İddiaya göre evinde tek kalan Filiz K.'nın arkadaşı Umut Akyol arkadaşının evine gelip giderken Arzu Güner'i gördü. Bir süre sonra Filiz K.'ya Arzu Güner'i sevdiğini ve kaçırmak için yardım etmesini istedi. Filiz K. önce arkadaşının isteğini kabul etti, ancak daha sonra bundan vazgeçti. Bunun üzerine Umut A. neden yardım etmedin diyerek Filiz K.'ya tecavüz etti.

Tecavüze uğradığını iddia eden Filiz K. başına gelenlerden Arzu Güner'i sorumlu tuttu. Filiz K.'nın suçlamalarından Arzu Güner'in ailesinin haberi olunca, aile kızlarıyla sürekli tartışan Filiz K.ya baskı yaparak evden taşınmasını istedi. Filiz K. evden çıkmak istemeyince komşular arasındaki tartışmalar kavgaya dönüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 09:50:12
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 10:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?