2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Tecavüzden camdan atlayarak kurtuldu

Beşiktaş'ta bir eve giren hırsızlık zanlısının editör genç kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi. Genç kadın birinci kattaki pencereden atlayarak kaçarken, zanlı ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Ulus Türk Hava Yolları Sitesi A2 Blok'ta meydana geldi. İddialara göre, B.A isimli şahıs hırsızlık için binanın birinci katındaki pencereden içeri girdi. B.A., içeri girdiğinde yatak odasında bulunan G.D. (29) isimli genç kadınla karşılaştı. Bu sırada uyanan genç kadın, zanlıyla yüz yüze geldi. B.A., bunun üzerine genç kadının bıçak doğrultarak tecavüz etmek istedi. Zanlı ile G.D. arasında bir boğuşma yaşandı. Boğuşma sonrası genç kadın, zanlının bir anlık dalgınlığından faydalanarak elinden kurtuldu. Pencereye çıkan birinci kattan aşağıya atladı.

Olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahçeyi kuşattı. Tecavüze kalkıştığı iddia edilen hırsızlık zanlısı polisin aramaları sonucu yakalandı. Şüpheli şahıs, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Özel bir kanalda editörlük yaptığı öğrenilen G.D.'nin ifadesinde zanlının tecavüz girişiminde bulunduğunu, şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanarak kendisini bahçeye attığını söylediği belirtildi. Bir site sakini de yaşananlarla ilgili "Evet, öyle bir şey oldu" dedi.

Hırsızlık zanlısı B.A., emniyetteki sorgusunun ardından adliye sevk edildi. Emniyetten çıkışı sırasında soruları yanıtsız bırakan zanlı, polis aracında da yüzünü gizledi

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2007 Çarşamba 15:47:55
Güncelleme :20 Haziran 2007 Çarşamba 15:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?