1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Tekmeci polis tutuklandı

Avcılar'da, arkadaşıyla parkta otururken kimlik sorduğu için aralarında arbede yaşanan Feyzullah Ete'nin ölümüne neden olduğu öne sürülen polis memuru tutuklandı.

Üniversite Mahallesi'ndeki Firuzköy Parkı'nda kimlik sorduğu için aralarında yaşanan arbedede göğsüne tekme attığı ileri sürülen şahsın ölmesi üzerine polis memuru Ali M, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı.
Savcı tarafından ifadesi alınan Ali M. daha sonra ''Kasten yaralama sonucu ölüme sebebiyet vermek'' suçundan tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemece yeniden ifadesi alınan polis memuru, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu.
Ali M'nin, ilçe Asayiş Büro Amirliğinde görev yaptığı ve 12 yıllık polis olduğu öğrenildi. Ölen Feyzullah Ete'nin vücudunda yapılan incelemede, göğsünün alt kısmında küçük bir morluğa rastlandığı, ancak kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası anlaşılacağı belirtildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Firuzköy Parkı'nda alkol alan A.Y.O ve Feyzulllah Ete ile vatandaşların çevreyi rahatsız ettikleri yönündeki şikayet üzerine olay yerine gelen ve kendilerine kimlik soran polisler arasında arbede çıktığı, ekipteki polis memuru Ali M. ile yere düşerek bayılan Ete'nin kendine gelmemesi üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirilmişti. Avcılar'da, arkadaşıyla parkta otururken kimlik sorduğu için aralarında arbede yaşanan Feyzullah Ete'nin ölümüne neden olduğu öne sürülen polis memuru tutuklandı.

Üniversite Mahallesi'ndeki Firuzköy Parkı'nda kimlik sorduğu için aralarında yaşanan arbedede göğsüne tekme attığı ileri sürülen şahsın ölmesi üzerine polis memuru Ali M, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı.
Savcı tarafından ifadesi alınan Ali M. daha sonra ''Kasten yaralama sonucu ölüme sebebiyet vermek'' suçundan tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece yeniden ifadesi alınan polis memuru, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu.


Ali M'nin, ilçe Asayiş Büro Amirliğinde görev yaptığı ve 12 yıllık polis olduğu öğrenildi. Ölen Feyzullah Ete'nin vücudunda yapılan incelemede, göğsünün alt kısmında küçük bir morluğa rastlandığı, ancak kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası anlaşılacağı belirtildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Firuzköy Parkı'nda alkol alan A.Y.O ve Feyzulllah Ete ile vatandaşların çevreyi rahatsız ettikleri yönündeki şikayet üzerine olay yerine gelen ve kendilerine kimlik soran polisler arasında arbede çıktığı, ekipteki polis memuru Ali M. ile yere düşerek bayılan Ete'nin kendine gelmemesi üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirilmişti.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 19:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?