3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Teknoloji meraklıları sildi süpürdü!

"Geleneksel Panasonic Bahar Şenliği, Tekofaks Garaj Günleri" teknoloji meraklılarının yoğun ilgisine sahne oldu.

Plazma TV'den fotoğraf makinasına, ev sineması sisteminden kablosuz ev telefonuna kadar pek çok ürün tüketicisi ile buluşurken yüzde 80'e varan indirimler resmi satış sitesi http://eshop.panasonic.com.tr'nin ilk satış günü olan 21 Mart Cuma günü kilitlenmesine sebep oldu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Garaj Günleri kapsamında 20 Mart'ı 21 Mart'a bağlayan gece yarısı başlayan yüzde 80'e varan indirimli satışlarda stoklar 5 saat içinde tükendi.

Saatlerin 00:01'i göstermesiyle birlikte http://eshop.panasonic.com.tr'ye akın eden teknoloji meraklıları, dakikalar içinde 65 inch'in de bulunduğu toplam 16 plazma ve LCD TV'yi stoklardan sildi.

Bant genişliği 8 kat artırılmasına rağmen yoğun trafik nedeniyle kısa süreliğine erişime kapanan Panasonic'in internet mağazasında, erişimin yeniden sağlanmasıyla birlikte sabaha karşı 4'te bile satış işlemi yapıldı.

Satışa sunulan ürünlerden 300 tanesi 5 saat içinde tükenirken, internetten satın alma yapamayan bazı tüketicilerin sabahın ilk saatleriyle birlikte Tekofaks Genel Merkezi'ne gelmeleri dikkat çekti.

İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ FIRSATI DEVAM EDECEK
Tekofaks Garaj Günleri, 22-23 Mart tarihleri 10:00 ve 22:00 saatleri arasında Tekofaks Merkez Binası Garajı'nda kurulacak olan özel satış alanında, 24 Mart Pazartesi günü de Panasonic'in resmi satış sitesi http://eshop.panasonic.com.tr'den devam edecek.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen "Tekofaks Garaj Günleri" yılda bir kez, sadece Mart ayında, sınırlı stokla ve belirli tarihler arasında yapılacak. Yüzlerce çeşit Panasonic, Bahar şenliği'nde 3 gruba ayrılarak tüketicisiyle buluşuyor. Papatya Grubu; stoklarda sınırlı sayıda kalan, ambalajı bozulmamış, teknik hiçbir sorunu bulunmayan sıfır ürünlerden, Gelincik Grubu; Tekofaks'ın iş ortaklarına konsinye ve demo olarak gönderilen az kullanılmış, teknik hiçbir hasarı bulunmayan ürünlerden, Sümbül Grubu ise teknik servis tarafından onarım görmüş ürünlerden oluşacak. Şenlik kapsamında Sümbül Grubu ürünlere de 1 yıl ücretsiz Tekofaks Yedek Parça ve Yetkili Servis Garantisi sunuluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 12:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?