30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Teknosa'ya hücum!

TEKNOSA, AÇILIŞINDA FİYATLARI YÜZDE 70 İNDİRDİ

Teknosa, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ndeki Exxtra konseptli mağazasını çok özel indirimlerle açtı.

Düşük fiyat etiketiyle satışa sunulan LCD televizyonlar, diz üstü bilgisayarlar, dijital fotoğraf makineleri ve cep telefonları gibi elektronik ürünlerden ve yüzde 70'e varan indirimlerden faydalanmak isteyen tüketiciler, açılıştan tam 15 saat önce mağazanın önünde kuyruklar oluşturmaya başladı. Açılışa bizzat katılan Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, açılış günü satışlarının 2 milyon doları bulacağını söyledi.

Teknosa, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi bünyesindeki yeni mağazasının kapılarını büyük indirimlerle açtı. 2 bin 500 metrekare alanda hizmet veren Teknosa Exxtra açılışı, ilk güne özel indirimlerle yoğun ilgi gördü. 10 bini aşkın tüketici, uzun kuyruklar oluşturdu.

Sabahın ilk ışıkları ile gerçekleşen açılışın ardından, sadece birkaç saat içinde binlerce elektronik ürün uygun fiyatlarla alıcı buldu. Açılışta en büyük ilgiyi LCD televizyonlar, diz üstü bilgisayarlar, dijital fotoğraf makineleri ve cep telefonları gördü. Açılışa özel kurulan 45 kasa ve alınan güvenlik önlemleri sayesinde karmaşa ve yığılmanın önüne geçildi. Türkiye'nin her yerine sağlanan ücretsiz eve teslim hizmeti tüketicilere büyük kolaylık sağladı.

Açılışa katılan Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane yaptığı değerlendirmede, "Herkes İçin Teknoloji sloganı ile çıktığımız yolda hızla ilerliyoruz. Bugün İstanbul'daki 62'inci mağazamızı açarak toplam mağaza sayımızı 235'e çıkarttık. Forum İstanbul bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bugünkü açılışımızla Exxtra konseptine sahip 10'uncu mağazamızı hayata geçirdik. Stoklarımızla sınırlı ürünlerimizde gerçekleştirdiğimiz yüzde 70'e varan indirimlere sahip ürünlerimize halkımızın ilgisi büyük oldu. Mağazamızın açılışında birkaç saat içinde binlerce ürünü açılışa özel indirimlerle müşterilerimizle buluşturduk. Kuyruklarda bekleyen tüketicilerimize verdiğimiz değer doğrultusunda düzen, nizam, intizam hedefledik. Aldığımız önlemler ve yaptığımız uygulamalarla örnek bir açılış gerçekleştirdik" dedi.

Halkın yoğun ilgisi ile gerçekleşen açılışta toplam 400 güvenlik görevlisi görev aldı. Tüm Teknosa açılışlarında olduğu gibi Forum İstanbul Mağazasının açılışında da yapılan uygulamalarla izdiham görüntülerinin yaşanmadığı, düzenli bir açılış gerçekleşti. Teknosa yetkilileri, uzun kuyruktaki vatandaşların boş yere sıra beklemesini engellemek için müşterilerine ilgilendikleri ürünler ile ilgili sıra numarası dağıttı. Mağazanın kapılarının açılmasının ardından, kuyrukta bekleyenlerin gruplar halinde içeri alınması ile müşterilerin nezih bir ortamda, rahatça alışveriş yapabilmeleri sağlandı. 200 kişilik satış danışmanı ekibinin hazır bulunduğu mağazada, açılış gününe özel olarak 45 kasa kuruldu. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi içinde yer alan Teknosa Exxtra'da müşterilere ayrıca uygun fiyatlı ürün sepetleri sunuldu. Temel elektronik ürünlerin 1 TL, 3 TL ve 5 TL gibi düşük fiyatlarla satışa sunulduğu sepetler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Sabah saatlerinde açılacağı duyurulan Teknosa Exxtra Mağazası'na, müşteriler akşam saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Açılışın gerçekleşeceği saat 06:00'ya doğru uzun kuyruklar oluştu. Avantajlı fiyatlardan faydalanmak için erken saatlerde mağaza önünde beklemeye başlayanlara, Teknosa yetkilileri tarafından çay ve simit ikramında bulunuldu.

2009 yılının sonuna kadar toplam yüzde 16 büyüme hedefleyen Teknosa, yılsonuna kadar satış alanını toplam 85 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyor. Şu an 65 ilde 230'un üzerinde mağazası ile hizmet veren Teknosa, 10. yılını kutlayacağı 2010 yılında toplam 81 ilde mağazaya sahip olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknosa mağazaları yılda 55 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

TEKNOSA, AÇILIŞINDA FİYATLARI YÜZDE 70 İNDİRDİ
TEKNOSA, AÇILIŞINDA FİYATLARI YÜZDE 70 İNDİRDİ
TEKNOSA, AÇILIŞINDA FİYATLARI YÜZDE 70 İNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 10:39:01
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 11:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?