4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Televizyon kavgası kanlı bitti

Ümraniye'de Türkmenistan uyruklu işçilerin kaldığı evde çıkan kavgada bıçaklanan şahıs hayatını kaybederken, cinayetin zanlısı polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi 3004 Cadde 3062 Sokak 24 numarada meydana gelen olayda, aynı evde ikamet ettikleri öğrenilen Türkmenistan uyruklu Mensur B. (27) ile aynı ülke vatandaşı Siyavuş Nazaruf (23) arasında televizyon yüzünden tartışma yaşandı. Televizyon sesi nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mensur B., arkadaşı Siyavuş Nazaruf'u eline geçirdiği bıçakla ağır bir şekilde yaraladı. Siyavuş Nazaruf, boynundan ve vücudunun değişik yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybederken, olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı Mensur B. polisin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Polis olayla ilgili olarak Azat A. (20) isimli şahsı da şüpheli olarak gözaltına alırken, Mehmet B. isimli şahsı ise arıyor.
 
Polis tarafından gözaltına alınan Mensur B. ve Azat A. polisteki sorgulamalarının ardından sağlık kontrolüne götürüldü. Olayın zanlısı Mensur B., ölen Siyavuş Nazarf'un kavga sırasında kendisini dövdüğünü belirterek, olaydan pişmanlık duyduğunu söyledi. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, polis, cinayetin meydana geldiği evde Türkmenistan uyruklu 9 kişinin yaşadığını, pasaportsuz ve kimliksiz olan bu şahısların PVC kapı-pencere işlerinde çalıştıklarını tespit etti.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 17:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?