4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Televizyondan eroin çıktı

TELEVİZYON TÜPLERİ İÇİNDE UYUŞTURUCU ZULASI

Bahçelievler'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda televizyon tüpleri içerisine gizlenmiş 52 kilo 550 gram eroin ile 56 kilo 200 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Polis kamerası ile görüntülenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 ay öncesinden teknik ve fiziki takibe aldıkları şebekeye yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Bahçelievler'de takibe alınan bir ev ile kamyonete yönelik düzenlenen operasyonda, şebeke lideri Sami K, kardeşi Musa K, Mehmet Ö, Emrah G, Fesih K, Abdulkerim S, İrfan Y ve Halit B gözaltına alındı.

Bu kişilerin üzerlerinde bulundukları ev ve komyonetlerinde yapılan aramalarda, tv tüpleri içerisine gizlenmiş 102 paket halinde 52 kilo 550 gram eroin, 99 paket halinde 56 kilo 200 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 4 bin 450 Avro ile 21 bin 500 tl ele geçirildi.

Beyoğlu'nda iş yerleri bulunan şüphelilerden şebeke lideri Sami K ile kardeşi Musa K'nin terör örgütüne yardım ve yaltaklık, diger kişilerinde sahtecilik ve uyuşturucu suçlarından kayıtlarının bulunduğu ve Van'dan elde ittikleri uyuşturucu maddeleri iç piyasada pazarlamak istedikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan 8 şüpheli, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TELEVİZYON TÜPLERİ İÇİNDE UYUŞTURUCU ZULASI
TELEVİZYON TÜPLERİ İÇİNDE UYUŞTURUCU ZULASI
TELEVİZYON TÜPLERİ İÇİNDE UYUŞTURUCU ZULASI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2011 Salı 12:28:05
Güncelleme :25 Ocak 2011 Salı 17:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?