4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Televizyonu kapat, yaşamı aç!

Tüketiciler Birliği, Taksim'de düzenlediği "Televizyonu kapat, yaşamı aç" başlıklı basın toplantısıyla insanları televizyonsuz bir hayata davet etti.

Taksim Gezi Parkı'nda toplanan aralarında tiyatro oyuncusu Ulvi Alacakaptan'ın da bulunduğu yaklaşık 20 kişilik Tüketiciler Birliği üyesi grup, bir basın toplantısı düzenledi.

Tüketiciler Birliği "Turn off TV" Türkiye Koordinatörü Hatice Saadet Kalyoncu, Türkiye'nin ABD'den sonra en çok televizyon izleyen ülke olduğunu belirterek, "İnsan hayatının 9 yılını televizyon işgal etmektedir. Bu yıl 21-27 nisan tarihleri arasında 'Televizyonu kapat, yaşamını aç' kampanyası gerçekleştirilecek. Bu kampanya
çerçevesinde herkesi televizyondan uzak bir hayata davet ediyoruz. 21 Nisan'dan başlayarak her gün başka bir etkinlik düzenleyeceğiz. Bir gün spor yapıp diğer bir gün şiirler okuyacağız" dedi.

Tiyatro oyuncusu Ulvi Alacakaptan ise kendisinin de bir çok Tv dizisinde rol aldığını ifade ederek, "Ama insanları televizyonsuz yaşama davet ediyorum. Birbirimizle sohbet edip misafirliğe gidelim" diye konuştu. Grup, basın açıklaması ardından sessizce dağıldı

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 14:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?