1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

TEM Otoyolunda oto yangını

Tem Otoyolu'nda seyreden bir otomobilde yangın çıktı. Yangın sonucu otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Tem otoyolu Halkalı mevkiinde seyreden 54 T 0558 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Otomobilini yolun kenarına çeken araç sürücüsü, durumu hemen itfaiyeye bildirerek yardım istedi. 

Kocasinan İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucu otomobil kullanılamaz hale gelirken, araç içerisinde bulunan iki aileden 1'i çocuk 5 kişi büyük panik yaşadı. Seyir halindeyken fark ettikleri yangında otomobilden son anda inmeyi başaran Ürgüp Pantom, Sebahattin Pantom, Hurfiye Havlak ve Sude Karakuş ile ismi öğrenilemeyen araç sürücüsü, ellerinde valizlerle uzun süre yakınlarının gelmesini beklediler. Araçta bulunan 10 yaşındaki Sude Karakuş isimli kız çocuğu ise yaşadığı olayın şoku nedeniyle bir süre gözyaşı döktü. 

Almanya'dan geldiğini söyleyen Ürgüp Pantom, "Birden alev alınca kendimizi hemen dışarı attık. Almanya'da uzun süre kaldım ve böyle birşeyle karşılaşmadım. Çok korktuk ve Allah bizi korudu" dedi.
Havlak ailesinin Almanya'dan gelen yakınlarını Atatürk Havalimanı'ndan aldıktan sonra Adapazarı'na gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2007 Cumartesi 01:53:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?