30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

TEM'de feci kaza: 5 ölü

TEM Otoyolu Yarımburgaz mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen 2 ayrı kazada 5 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

İlk kaza sabah erken saatlerde TEM Otoyolu Yarımburgaz mevkii, Avcılar istikametinde meydana geldi.

Henüz kimliği belirlenemeyen bir sürücünün kullandığı özel otomobil aynı istikamette seyir halinde bulunan bir kamyonun altına girdi.

Kazada otomobilde bulunan 5 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından trafik yavaşlatılırken, olay yerine çok yakın bir bölgede yolun karşı şeridinde ikinci bir kaza daha yaşandı. 4 otomobilin birbirine girdiği zincirleme kazada 10 kişi çeşitli
yerlerinden yaralandı.

TEM Otoyolu Yarımburgaz mevkiinde meydana gelen kazada ölen anne, baba ve 3 çocuğunun piknik yapmak için Çatalca'ya gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Yarımburgaz mevkii, Avcılar istikametinde meydana gelmiş, yol çalışması nedeniyle ters yönde verilen şeritten Başakşehir istikametine ilerleyen Hüsnü Yılmaz'ın kullandığı 34 CNF 61 plakalı kamyon, yanlışlıkla aynı şeride giren Mehmet Ateş yönetimindeki 34 CAU 75 plakalı otomobille çarpışmıştı. Kamyonun altına giren otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ateş (44) ve eşi Habibe Ateş (39) ile çocukları Furkan (11), Kübra (16) ve Zehra (18) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Ateş ailesinin hafta sonunu değerlendirmek üzere Çatalca'ya pikniğe gitmek için erken saatlerde yola çıktıkları, Mehmet Ateş'in eşi ve üç çocuğunu yanına aldığı, arabaya sığamadıkları için büyük kızları Elif Polat'ı da kardeşi Ali Ateş'in otomobiline bindirdiği ortaya çıktı. Çapa Kan Merkezi'nde işçi olarak çalıştığı öğrenilen Mehmet Ateş'in, otomobilini de yeni aldığı belirtildi. Kaza sırasında akrabalarıyla diğer araçta yola çıkan Elif Polat ise anne, baba ve kardeşlerini kazada kaybetmenin acısını yaşadı.

Öte yandan itfaiye ekiplerinin çalışmaları sırasında meraklı sürücüler yüzünden meydana gelen zincirleme kazada ise 17 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 09:16:02
Güncelleme :7 Haziran 2009 Pazar 18:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Recep Yıldız IP: 193.140.58.xxx Tarih : 7.06.2009 11:02:13

Kamyon ve tırlara 06:00 - 23:30 saatleri arası Otoyol ve E5'te yasak getirilsin (İstanbul içi ve şehir dışı) tamam bu araçlarda taşıma hizmeti yapıyor ama artık önceki yıllar gibi değil yollarda çok kazalar oluyor.Saygılarımla,