4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

TEM'de kaza: 2 yaralı

TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

Saat 10.35 sıralarında meydana gelen olayda, TEM Otoyolu Ankara istikameti Seyrantepe mevkiinde kontrolden çıkan otomobile, arkadan gelen TIR çarptı. 

Ardından, Balıkesir'e yolcu taşıyan 34 BD 5722 plakalı otobüs ile başka bir TIR da araçlara çarpınca ortalık adeta savaş alanına döndü. Zincirleme trafik kazasında, otobüste bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar için olay yerine ambulans çağırıldı. Sağlık ve itfaiye ekipleri, kazanın ardından emniyet şeridini ihlal eden sürücüler nedeniyle bölgeye ulaşmakta zorluk çekti. 2 yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılırken, aralarında çocukların da bulunduğu otobüs yolcuları, yaşadıkları şokun etkisiyle otoyol kenarında beklemeye başladı. Bir yolcu, "Otobüsümüz hızlı değildi. Önümüzde giden TIR, ticari taksiye çarptı. Biz de TIR'a çarptık. Arkadan gelen bir başka TIR da bize çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs içinde savrulduk" diye konuştu. 

Öte yandan, kazanın ardından otobüsten sızan akaryakıt paniğe neden oldu. Yayılan koku, vatandaşları etkilerken, polis, sigara ve ateşle bölgeye yaklaşılmaması konusunda vatandaşları uyardı. TEM Otoyolu, zincirleme kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 14:14:59
Güncelleme :31 Ekim 2008 Cuma 14:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?