30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

TEM'de kaza trafiği

TEM Otoyolu'nda tekstil malzemesi taşıyan bir kamyonetin bariyerlere çarptıktan sonra takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

Sabah saatlerinde meydana gelen kaza, trafik yoğunluğunu da beraberinde getirirken, otoyolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
Saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda, Harun Yankaç yönetimindeki 34 BL 7028 plakalı kamyonet, TEM Otoyolu Bağcılar mevkiinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bir ağacı deviren kamyonet, takla attıktan sonra durabildi. Kazada, sürücü Yankaç bulunduğu yerde sıkışırken, yanında bulunan arkadaşı da yaralandı. Yaralılara ilk müdahale, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Sağlık ekipleri yerde yatan yaralıya gerekli müdahaleleri yaparken, sıkışan Yankaç'ın da kurtarılması için
itfaiye ekipleri seferber oldu. Yankaç, yaklaşık yarım saat süren çabalar sonunda sıkıştığı yerden kurtarıldı.


Yaralılar, ambulansla Haseki Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza nedeniyle otoyolda Aksaray istikametine gidiş yönünde trafik tamamiyle durdu. Yaklaşık yarım saat tamamiyle duran trafik, yaralıların hastaneye sevk edilmesinin ardından kısmen normale döndü. Yoğun trafik nedeniyle otoyolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. İşlerine gitmek üzere yolda bulunan vatandaşlar, araçlarından inerek trafiğin açılmasını bekledi.
Kaza yapan kamyoneti olay yerinden kaldırmak da kolay olmadı. İlk çekicinin yeterli gelmemesi üzerine çağırılan ikinci çekici araç, defalarca denemenin ardından kamyoneti kaldırmayı başardı. Trafik, kamyonetin de kaldırılmasının ardından normale döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 09:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?