3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

TEM'de tekerlek dehşeti

TEM otoyolunda ilerleyen bir kamyonun tekerleği yerinden fırlayarak otoyolun karşı şeridindeki başka bir kamyonete çarptı.Tekerleğin çarptığı kamyonun sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi ağır şekilde yaralandı. 

Kaza TEM Otoyolu Sultançiftliği sapağında meydana geldi. TEM otoyolu kuzey yönü Edirne istikametinde aşırı hızla seyrettiği iddia edilen 34 MDA 46 plakalı kamyonun tekerleklerinden biri yerinden fırladı. Orta refüjü aşan tekerlek otoyolun güney yönüne geçti. Yola fırlayan kamyon tekerleği o sırada karşıdan gelmekte olan Süleyman Kurnaz yönetimindeki 34 HBK 46 plakalı kamyonun şoför mahaline çarptı. 

Tekerleğin çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpan kamyonun sürücüsü Süleyman Kurnaz ve yanında bulunan Tuncay Güler ağır yaralandı.



Kaza sırasında otoyolda ilerleyen 34 VM 8435 plakalı otomobilin sürücüsü Selim Güzel, olayı polise bildirmek için yaklaşık 300 metre ilerde durdu. Polisi aramak için aracından inen Selim Güzel bir anda karşıdan gelen tekerleği görerek panikledi. Kamyondan fırlayarak karşı yöndeki kamyona çarpan tekerlek yaklaşık 300 metre ilerde Güzel'in aracına çarparak durabildi.



Kaza sonrası 34 MDA 46 plakalı kamyonun şoförü olay yerinden kaçarken polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 10:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?