4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Temsa Global'den yılın teslimatı

Temsa Global AŞ, en büyük Prestij City teslimatını Ankara - Sincan'da hizmet veren Halk Otobüsü Kooperatifi'ne yaptı. Halk Otobüsü Kooperatifi, filosunu 80 adet yepyeni Prestij City ile yeniledi. 

Temsa otobüs ve midibüs ürün yelpazesine yakın zaman önce katılan Prestij City'nin en büyük teslimatını Ankara-Sincan'da faaliyet gösteren Halk Otobüsü Kooperatifi'ne yaptı. Ankara şehir merkezi ile Sincan arasından belediye otobüsleriyle hizmet veren Kooperatif, filosuna 80 adet Prestij City kattı. 

Kooperatif Yetkilileri, Prestij City aracını yaygın uzman servis ağı, rakipsiz yakıt ekonomisi, ferahlığı, sınıfının maksimum iç yüksekliği ve sunduğu güvenlik olanakları dolayısıyla seçtiklerini belirtti. 

Halk Otobüsü Kooperatifi'ne satışı yapan Temsa Global Ankara Bayisi Azizoğlu'nun Yöneticisi Ali Şahin ise gururlu bir gün yaşadıklarını belirterek, "80 adetlik bu teslimat tüm Ankara için bir başlangıç olacaktır diye düşünüyorum. Biz her zaman her durumda destek için buradayız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Temsa Global Ankara Bölge Satış Yöneticisi Soner Nalbantoğlu ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yurt çapında 100'e yakın satış ve servis noktasıyla, yakıt ekonomisiyle, yedek parça bulunurluğuyla Temsa Global garantisi altındaki yeni ürünlerimizden Prestij City, Ankaralı hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun. Yolcularımıza kazasız belasız seyahatler dileriz."

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 21:56:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?