30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Tersane işçileri kaza geçirdi

Tuzla Tershanesi'nde çalışan 3 işçi, gece vardiyası sonrasında aynı araçla evlerine dönmek üzere yola çıktı.

Hatalı sollama sonucu kontrolden çıkarak takla atan otomobilde bulunan işçilerden 2'si yaralandı.
Alınan bilgiye göre; Tuzla Tershanesi'nde çalışan Gökhan İbiş, Ertan Dalcı ve Serkan Gündoğdu, gece vardiyasını tamamladıktan sonra evlerine gitmek üzere aynı araçla yola çıktı. Gökhan İbiş'in kullandığı 34 JU 380 plakalı otomobil, Pendik Kaynarca mevkiinde hatalı sollama sonucu kontrolden çıktı. Aynı yönde gitmekte olan Alper Yıldız yönetimindeki 34 L 0441 plakalı otomobile çarpan araç, daha sonra takla attı. Kazada, tersane işçileri Ertan Dalcı ve Serkan Gündoğdu yaralandı. Sürücü İbiş ise kazayı hafif
sıyrıklarla atlattı.
Yaralılar, çevreden koşan vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak yol kenarına yatırıldı. Bu sırada çağırılan ambulansın gecikmesine, vatandaşlar tepki gösterdi. İki yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sürücü Alper Yıldız, aracın hatalı sollama nedeniyle kontrolden çıktığını belirterek, "Otomobil, arkadan hızla gelip benim arabama çarptı. Daha sonra takla attı. Aracın içindeki iki kişi yaralandı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 11:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?