2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Tetikçi vazgeçti, korkunç plan ortaya çıktı

Avcılar'da, sevgilisiyle kocasını öldürtmek için kiralık katille anlaştığı ileri sürülen kadının planı, katilin öldüreceği kişiyle arkadaş olması üzerine bozuldu.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Avcılar'da oturan F. A., definecilikle uğraşan eşi A. A.'yı öldürmek için erkek arkadaşı B. G. ile plan yapmaya başladı. F.A. ile sevgilisi, A. A'yı öldürtmek için A.K. ile para karşılığı anlaştı. A.K da söz konusu anlaşma üzerine cinayeti işlemek için daha önceden tanıştığı ve arkadaşlık kurduğu A. A. ile define arama bahanesiyle İstanbul'dan ayrıldı.

A.K, yolculuk sırasında aralarındaki arkadaşlığın gelişmesi üzerine, kadın ve sevgilisinin planını, öldürmekten vazgeçtiği A.'ya anlattı.

Bunun üzerine aralarında anlaşan A. A. ile A.K, İstanbul'a dönerek Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına F.A. ile B. G.yi şikayet ettiler.

Savcılığın talimatı üzerine çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 3 hafta takibe aldıkları F. A. ve sevgilisini Avcılar'da gözaltına aldı.

Şubedeki işlemlerinin ardından Küçükmeçmece Adliyesine sevk edilen F.A. ile B.G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.



AA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 15:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?