30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

TFF Başkanı balık keyfi yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener Büyükçekmece gezisinde Balıkçı Kenan Restoranları'nın sahibi Kenan Balcı'yı da Gürpınar'daki tesislerde ziyaret ederek, tesisi çok beğendiğini belirtti. Özgener, Balıkçı Kenan Tesisleri'nin, doğal ve otantik ortamı ile kendisini adeta büyülediğini söyledi.

Tesislerde önce alabalık havuzlarını dolaşan ve daha sonra da yıllar önce nesli tükenmiş balıklara ait iskeletlerin yer aldığı balık müzesini gezen TFF Başkanı Mahmut Özgener, burada Kenan Balcı'dan balık türleri hakkında bilgi aldı. TFF Başkanı Özgener, kurutulmuş balık iskeletlerinin görüntüsüne de hayran kaldığını söyledi. Önümüzdeki yaz sezonunda sporculara bol bol balık tüketmeleri çağrısında da bulunan Mahmut Özgener, beraberindeki kulüp başkanları ve sporcularla birlikte balık ziyafeti çekti.

Tesisteki canlı balık havuzlarında balıklara yem veren Özgener, balıkçı Kenan Balcı'nın kendisine ızgara balık davetini de geri çevirmedi. TFF Başkanı Özgener'i yaz sezonunda sporcularla birlikte Beylikdüzü Sahili'nde ızgara balık partisine davet eden Kenan Balcı, Türk futboluna büyük hizmetler sunarak futbolun güzelliğini ön plana çıkartan Türkiye Futbol Federasyonu'nun genç başkanına hayranlığını dile getirdi. TFF Başkanı Mahmut Özgener'e ziyaretleri sırasında As Başkan Levent kızıl, Tepecikspor Kulübü, Büyükçekmecespor Kulübü, Güzelcespor Kulübü ve Gürpınarspor Kulübü yöneticileri, Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Tahir Sert ve İsmail Yalçın da eşlik etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 14:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?