6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

TGSD'nin yeni başkanı Cem Negrin

TGSD'NİN YENİ BAŞKANI CEM NEGRİN OLDU

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanlığa Cem Negrin'in getirildiği bildirildi.

İstanbul'da gerçekleştirilen TGSD'nin 17. Genel Kurulunda Ahmet Nakkaş'tan bayrağı devralan Cem Negrin, önümüzdeki 2 yıl süresince TGSD Başkanlığını sürdürecek.

TGSD Başkanı Cem Negrin, Genel Kurul sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında öncelikli amaçlarının tekstil ve hazır giyim sektörünün ihracatını geliştirmek ve istihdamın korunması yönünde çalışmalar yapmak olduğunu belirtti.

TGSD gelenekleri ve ilkeleri doğrultusunda ülke ve sektörel çıkarları önceliklerin en üstünde tutacaklarını söyleyen Negrin, "Türkiye'nin en köklü sanayi örgütlerinden olan TGSD'de, aldığımız sorumluluğun bilinci ile bu kurumu çok daha ileri seviyelere taşıyacağız. Türkiye'nin en çok istihdam üreten ve zaman zaman ikinci sıraya gerilese de ihracat lokomotifi olan bu sektörün sorunlarının çözümü için çalışacağız. Bunları yaparken bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüzün diğer kurum ve

kuruluşlarıyla güç birliği içinde hareket edeceğiz. Bu aktif katılım ve destek devam ettiği sürece sektörümüz Türkiye ekonomisinin öncüsü, derneğimizde sektörümüzün en önemli sivil toplum temsilcisi olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Geçmiş döneme ilişkin değerlendirmede bulunan Negrin, "Ahmet Başkan çok çok iyi çalıştı. Onun kadar başarılı olabilmek ve bayrağı onun kadar iyi taşıyabilmek için çalışacağız" dedi.

TGSD'nin yeni yönetim kurulunda Cem Negrin'in (Negreti Tekstil) yanı sıra Hadi Karasu (Intersource), Ahmet Akbalık (Öz-ak Tekstil), Cevdet Karahasanoğlu (Pameks Tekstil), Saruhan Tan (YKM), Esra Ercan Taşören (Tesco), Selman Bilal (Bilsar), Gülten Yılmaz (Koton), Toygar Narbay (Narkomteks), Ömer Ergüder (Erba), Suzan Toplusoy (Roman) ve Sahi Arslan (Denim Kumaş) yer aldı.

TGSD'NİN YENİ BAŞKANI CEM NEGRİN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 16:39:04
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 18:54:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?