4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

THY kış tarifesine başlıyor

Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Türk Hava Yolları (THY), yaygın uçuş ağını 26 Ekim tarihinde başlayacağı kış tarifesinde de genişletmeyi sürdürüyor. 

THY'den yapılan açıklamaya göre kış tarifesinde öncelikle yoğun talep gören noktalara haftalık sefer sayısını arttıran şirket, bunun yanı sıra 26 Ekim tarihinde Irak'ın başkenti Bağdat'a, 15 Aralık tarihinde İngiltere'nin Londra'dan sonraki en büyük şehri olan Birmingham'a, 15 Mart tarihinde ise Rusya Federasyonu'na bağlı Ufa'ya uçuşlara başlayacak. 

Kış tarifesindeki bir diğer yenilik ise bugüne kadar Hartum aktarmalı icra edilen Addis Ababa seferlerinin 26 Ekim tarihinden itibaren İstanbul-Addis Ababa olarak icra edilmeye başlanması olacak. İç hatlarda ise İstanbul-Hatay seferleri arttırılarak her gün sabah ve akşam olmak üzere günde 2 sefere, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan İzmir seferleri sabah ve akşam saatlerindeki seferlere ilave olarak öğle saatlerinde planlanan yeni seferler ile günde 2 seferden 3'e (pazar hariç) çıkarılacak.

Öte yandan Star Alliance üyesi THY'nin Amerika iç hatlarında United Airlines ile ortak uçuşları başlatması THY ile Şikago ve New York'a seyahat eden yolculara Amerika'nın birçok iç hat noktasına THY biletiyle seyahat etme olanağı sunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 13:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?