1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

THY yolcularından özür diledi

Türk Hava Yollarının (THY) Bilgi İşlem Sistemi'nde meydana gelen arıza nedeniyle bilet ve bagaj işlemlerinin bilgisayar yerine manuel yapılması yüzünden yaşanan yoğunluk nedeniyle yolculardan özür diledi.

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, sistem kesintisinin operasyonel faaliyetleri engellemediği bildirildi. Açıklamada, rutin bakım ve ilave sistemlerinin kullanıma açılması amacıyla trafik yoğunluğunun az olduğu 03.45’den itibaren planlı olarak yapılan sistem kesintisinin, beklenmeyen bir arıza nedeniyle uzadığı bildirildi.

Operasyonel aksaklık yaşanmaması ve yolcuların mağdur olmaması için ek tedbirler alındığı belirtilerek, personel takviyesi yapılarak seferlerin zamanında kalkışının sağlandığı kaydedildi. Kesinti sırasında kısa süreli bir sıkıntı yaşandığı ifade edilen açıklamada, “Kesinti sırasında kısa süreli de olsa sıkıntı yaşayan yolcularımızdan özür diler, anlayışları için teşekkür ederiz. Gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından 08.13 itibariyle sistem normal seyrine dönmüştür” denildi.


anka
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 17:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?