4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

THY'den transit yolcuya İstanbul turu

Türk Hava Yolları (THY), yurt dışından İstanbul’a gelen transit yolcularına, bağlantılı uçuşlarını bekleme süresinde rehber eşliğinde İstanbul turu yaptırıyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yurt dışından bağlantılı olarak İstanbul’a gelen THY yolcuları, transit uçuşlarını bekleme süresi boyunca, tercihlerine göre otelde dinleniyor ya da otobüslerle rehber eşliğinde İstanbul turuna çıkabiliyorlar.

THY’nin bu hizmetlerinden faydalanabilmek için business sınıf bilet sahibi yolcular için 7 saat ve üzeri, ekonomi sınıf bilet sahibi yolcular için 10 saat ve üzeri bekleme süresinin olması yeterli oluyor. Transit yolcular için hazırlanan ücretsiz İstanbul turu programı sabah saat 08.30 ve 12.00’de olmak üzere günde iki kez gerçekleştiriliyor.

Profesyonel bir rehber eşliğinde Atatürk Havalimanı’ndan alınan yolcular, Kariye Müzesi, Galata Mevlihanesi, Topkapı Sarayı Müzesi, Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Hipodrum Meydanı ve Arkeoloji Müzesi’ni gezme imkanı buluyor. Yolcular daha sonra Atatürk Havalimanı’na bırakılıyor. 

Milliyet
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 15:25:04
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 15:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?