30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

THY'nin reklam çekimleri başladı

Türk Hava Yolları'nın yeni reklam yüzü olan dünyaca ünlü aktör Kevin Costner'in yer aldığı reklam filminin çekimlerine başlandı.

Çekimler için İstanbul'da bulunan Kevin Costner'ı ziyaret eden Zülfü Livaneli ve Ahmet San'ın ünlü aktöre "Atatürk" rolünde oynaması için teklifte bulunduğu iddia edildi.

THY'nin Jet Airways'den kiraladığı Boeing 777-300 ER tipi yolcu uçaklarında sunulan "first class" hizmetinin tanıtımı için çekilecek reklamlarda oynayacak olan ünlü aktör Kevin Costner gelir gelmez kolları sıvadı. Reklam çekimlerine bugün başlanırken, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin 205 numaralı kapısının olduğu bölüm tamamen çekim için ayrıldı.

Çekimlerin yapıldığı alan kalın siyah perdelerle kapatılırken, korumaları da çekimler sırasında bu bölümde bekleyerek Costner'ın güvenliğini sağladı. Ünlü aktörü karşısında gören havalimanı çalışanları ve yolcular ise fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Costner ise fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmazken, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Öte yandan, Zülfü Livaneli de çekimler devam ederken ziyarette bulundu. Kevin Costner'ın kendi kitabını okuduğunu ve ünlü aktörle sohbet etmek için geldiğini söyleyen Livaneli'nin ünlü aktör ile bir film projesi için görüştüğü iddia edildi. Livaneli'nin Kevin Costner'ın başrolünü oynayacağı Atatürk rolü için bir teklif yaptığı kaydedilirken, Livaneli'yle birlikte organizatör Ahmet San'ın bulunması dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 17:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?