30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

THY'nin yeni kıyafetleri tanıtıldı

Türk Hava Yolları (THY) personeli için tasarlanan yeni kıyafetler defile ile tanıtıldı. Atatürk Havalimanı'nda yapılan defilede THY Genel Müdürü Temel Kotil mankenlerle birlikte podyuma çıkarken, "Yolcularımız yıldızlarımızdır, personelimizi de yıldız gibi giydirmeye çalıştık" dedi.

Türk Hava Yolları'nın uçuş yer hizmetleri, apron ve harekatta çalışan personeli için ünlü modacı Faruk Saraç tarafından tasarlanan kıyafetler bir defile ile tanıtıldı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde düzenlenen defilede kışlık ve yazlık yeni kıyafetleri aralarında Atilla Saral, Murat Onuk, Tuğba Karaca, Sedef Avcı ve Ebru Güzel'in de bulunduğu ünlü mankenler sundu. Yolcuyla muhatap bay ve bayan personel için hazırlanan 7 ayrı tasarım, podyumda mankenlerin şovuyla davetlilerin beğenisine sunuldu.

Defile Atatürk Havalimanı çalışanları ve yolcular tarafından ilgi ile izlendi. Kıyafetlerde zarafet ve rahatlığın ön plana çıkarıldığı gözlenirken, renk seçiminde lacivert, beyaz ve siyah tonlarının ağırlıkta olduğu görüldü. Kıyafetlerin en güzel olanlarının seçimi ise defileye katılan davetlilere bırakıldı.

Davetliler dağıtılan formlarda en çok beğendikleri bay ve bayan personel kıyafetlerin seçimi yaptı. Defilenin sonunda podyuma çıkarak mankenlerle yürüyen THY Genel Müdürü Temel Kotil, "Tam 6 yıldır başarılı çalışmalarımız devam ediyor. Kaliteli olmakla bu başarıyı yakaladık. Yolcularımız yıldızlarımızdır. Hem gökyüzünde hem yerde yıldızlara layık bir hizmet vermek için personelimizi de yıldız gibi giydirmeyi amaçladık. Yerdeki yıldızlaşma harekatımız bununla sınırlı kalmayacak" diye konuştu.

Kotil podyumda insanın kendini star gibi hissettiğini belirterek, "Gerçekten podyuma çıkmak çok güzel bir duygu" dedi. Ünlü modacı Faruk Saraç ise "Koleksiyonda sadelik ve şıklığa çok önem verdim. Üniforma çok önemli. Havalimanı bazen çok kalabalık oluyor. Bu yüzden rahatlık ve şıklığı ön plana çıkardık. 9 saat mesai yapan THY çalışanlarını rahat ettirecek kumaş türlerini seçtik" şeklinde konuştu.

Defilenin sonunda Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, tasarımcı Uğurkan Erez ve Modacı Faruk Saraç'ı tebrik ederek, günün anısına bir şükran plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 17:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?