7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Topbaş: Hayatımı İstanbul'a vakfettim

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleşen toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin personeli ile tanıştı ve tebrikleri kabul etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İdris Güllüce, Genel Sekreter Vekili Mesut Pektaş ile Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Müdürler ve bazı çalışanlar da toplantıda hazır bulundu.

İlk olarak personele hitap eden Başkan Mimar Kadir Topbaş, İstanbulluların kendilerinden hizmet beklediğini belirterek, "Her birimiz bir geminin olmazsa olmaz noktalarında görev yapan insanlarız. Bize emanet olarak verilen bu yönetimin belediyemizin 42 bin personeli ile götürmek zorundayız. Türkiye’nin lokomotifi konumunda olan bir kentte büyük bir aile olarak görev yapıyoruz. Her birimiz bunun bilincinde olmalıyız. Her biriniz de bulunduğunuz yerlerde Başkan’ın birer temsilcisiniz. Görevlerimizi tam anlamıyla yapmalıyız. Gördüğünüz aksaklıkları telefonla, e-posta ile ya da direk gelerek söylerseniz memnun olurum. Telefonumuz ve kapımız sürekli açık. Onurlu bir görev yapmak hepimizin arzusu ve 5 yıl sonra sokağa indiğimizde de bu onuru taşımalıyız" dedi.

"Hayatımı İstanbul’a vakfettim..."

Görevi sırasında hiçbir belediye personelini siyasi düşünceleriyle değerlendirmeyeceğini ifade eden Başkan Topbaş, şöyle konuştu; "Birbirimize kenetleneceğiz ki İstanbul’da güzel hizmetler yapılsın. Biz bir ekibiz, bir aileyiz. Her biriniz benim gözüm kulağımsınız. Ancak, işte bir samimiyetsizlik görürsem asla affetmem. Çünkü kamu adına yapılan işlerin sorumluluğu çok farklıdır. Art niyetli olanlara asla affedemeyiz. Ben etrafında korumalardan halkalar oluşturan bir Başkan asla olmayacağım. Sakın siz de böyle halkalar oluşturmayın. Bunu sezerim. Ne de olsa serde biraz Kasımpaşalılık var..."

KENTHABER/İSTANBUL
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 12:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?